Adatvédelmi tájékoztató

Elektronikus levélcímem közlésével hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat a Győri Baloldal (9023 Győr, Herman Ottó utca 22.), az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás, véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás, adománygyűjtés céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje.

A Győri Baloldal elektronikus levél szolgáltatásán keresztül kíván tájékoztatást nyújtani. A Győri Baloldal ki kívánja zárni a kéretlen leveleket, ezért az elektronikus levél szolgáltatásának igénybevételéhez elektronikus levélcím közlése szükséges.

Tudomásul veszem azt a tájékoztatást, hogy személyes adataim kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhetek az adatkezelőtől. Az elektronikus levélszolgáltatásról egy az [email protected] e-mail címre küldött leiratkozási szándékot megfogalmazó levél küldésével mondhatok le.

Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok. A közölt személyes adatokat a Győri Baloldal nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik személynek nem továbbítja.

Elektronikus levélcímem közlésével nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadtam az adatkezelési szabályokat.