Pollreisz Balázs

Ismerjük egymást!

Pollreisz Balázs vagyok a Győri Baloldal képviselő jelöltje.

Jancsifaluban születtem, Gyárvárosban élek feleségemmel és két gyermekemmel. Több mint tíz éve vezetem a Gyárvárosi Közösségi Házat. Hivatásom a gyárvárosi közösségi élet minőségi javítása. Munkám során a városrészben működő nyugdíjas klubok, baba – mama klub, daloskör, művészek, Együtt Gyárvárosért Egyesület és a Pro Urbe Győr díjjal kitüntetett Gyárvárosiak Baráti Köre Egyesület érték megóvó és teremtő munkáját segítem. 2012-ben Borkai Zsolt polgármester Gyárváros Szolgálatáért Díjjal tüntetett ki.

Itt élek Önökkel, találkozunk az utcán, a játszótéren, a boltban, az orvosnál. Ismerjük egymást. Egy képviselő feladata az, hogy a városban élő emberek érdekeit képviselje az Önkormányzatban. Én erre a feladatra vállalkozom!

Programom:

  • Elérhető, megszólítható leszek a választási kampány után is!
  • Lakóutcák, szervizutak, járdák, kerékpárutak valós javíttatása.
  • A hulladékszállítás rendjének és minőségének felülvizsgálata.
  • Ipar út és Fehérvári út teherforgalmának csökkentése.
  • Buszjáratok útvonalának és járatsűrűségeinek használókhoz való igazítása.
  • 2010-ben gyárvárosi civil szervezetek kezdeményezték a Gyárvárosi Részönkormányzat létrehozását, ennek megvalósítása szükséges, hiszen saját lakóterületünkön jelentkező igényeket mi tudjuk a legjobban, és saját ügyeink intézését ne bízzuk másra.

Ön aki ezt olvassa, Ön ismer, a város elismer, kérem, az októberi önkormányzati választáson támogasson, hogy képviselhessem Önt és Családját!

Ha véleménye, kérdése, javaslata van, kérem keressen! Elérhetőségeim: 20/3647353, [email protected]

Ez a város a miénk! Felelősségünk, hogy unokáink is élhető városban éljenek!