Korrupcióellenes tüntetés
Győr

01-kiemelt

A mai napon (2015.04.19) az ország több városában tartottak megmozdulást a korrupció ellen, így Győrben is a Bécsi Kapu téren, amely, mint az első felszólaló Pollreisz Balázs (MSZP) kiemelte, hogy ez volt a hajdani vár nyugati kapuja, Magyarországnak is ez kell, hogy legyen az irány.

Ő is mint a többi öt szónok felemelte szavát a kormányban uralkodó, az általa vezérelt korrupció ellen, továbbá beszélt a különböző mutyikról, mint például dohány, föld stb. Minden szónok kiemelte, hogy a politika iránya nem a miniszterelnök kedves barátjainak hazája fele van, hanem mi nyugati demokrata elveket kell, hogy valljunk, mi így is teszünk. Elmondták, hogy éppen ezért amiért mi itt mind demokraták vagyunk nem kell félni, igen is merjünk kiállni az igazunk mellett, merjünk fellépni a kormány hazugságai, disznóságai ellen.

A megmozduláson, amelyet Győrben közösen szerveztek az ellenzéki pártok a Magyar Szocialista Párt, az Együtt és a Demokratikus koalíció helyi szervezetei, több száz ember vett részt, akiknek nem tetszik az orbáni rendszer, amely a magyarok többségét a szegénységbe sodorta, s amelynek köszönhetően a legtöbben a napi megélhetésükért küzdhetnek.

(Kiemeltkép forrása: kisalfold.hu. További képek forrása: Saját kép)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük