Utcai képviselői fogadóóra volt Pollreisz Balázzsal

Május 13-án rendhagyó képviselői fogadóórát tartott Pollreisz Balázs a győri baloldal frakcióvezetője. A Vágóhíd utca, Puskás Tivadar utca és a Tompa utca kereszteződésében az ott élők problémái voltak terítéken.

Többen említették, hogy itt található a város egyik legbeláthatatlanabb kereszteződése, ami hiába balesetveszélyes (két éve egy kislányt ütöttek el itt), de a város vezetés mégsem foglalkozik vele. Visszatérő kérdés volt, hogy mi lesz a sorsa a kutyafuttató mellett jelenleg rendezetlen, elhanyagolt területnek, ahol gyakran derékig ér a gaz.

A legtöbben a szelektív hulladékgyűjtő szigetre panaszkodtak, sokan egyenesen Gyárváros “lépfenéjének” nevezték azt. Az elmondások alapján sokan nem megfelelően használják azt, sőt, a város különböző pontjairól autóval hordják ide zsákszámra a háztartási hulladékot, amit aztán ömlesztve az utcára tesznek le.

Nem régiben készült el a körzetben egy újabb játszótér, viszont az itt lakók szerint a felnőtteknek is szükség lenne zöld övezetre, parkra. Szintén nagy probléma, hogy az itt lakók tömegközlekedését nehezíti, hogy egész Gyárvárosban nincs egy, azaz 1 darab jegykiadó automata sem.

A két órás fogadóóra végén a jelenlévők külön köszönetüket fejezték ki Pollreisz Balázsnak, mivel véleményük szerint ezzel a városrésszel nem igazán foglalkozott eddig senki.

 

Posted in:

One Comment

  1. A gyárvárosi lakosok, nem csak a Borostyán klub nevében szóltam hozzá! Amióta Balázs a Közösségi ház vezetője szível, lélekkel dolgozik a gyárvárosiakért. Alakult Baba- Mama klub, szenzációs sikereket arat a Daloskör, Tiszteli és segíti a nyugdíjasokat, előkészíti a vetítőket, ha kérjük irodalmi előadásokat tart, túlórázik értünk. Egyszóval szeretjük, miért kell elvinni tőlünk. Igaz, hogy baloldalú érzelmű, de soha nem politizál. Mint embert, családapát szeretjük. Ő egy ” darab gyárváros” Közülünk való, az ő problémája a miénk is. Had maradjon a miénk. csinálja a Gyárvárosi Napokat, Ő szeret minket mi őt! Nem kerül pénzbe, ez a jó akarat, a kultúra nem politika! Ő a közért dolgozik!!!!!, A kultúráért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.