26. Őszirózsa fesztivál
MSZP Győr

Szeptember 27-én, vasárnap tartotta az MSZP Győr és Környéke Szervezete hagyományos nagyrendezvényét, az Őszirózsa fesztivált. Szerencsére az időjárás kegyes volt a szervezőkhöz, így a kezdeti felhők után már ragyogó napsütés fogadta a Vásárcsarnok előtti térre látogatókat.

A gyerekeket délután két órától ugrálóvárakkal, trambulinnal, mini gokarttal és különböző ügyességi játékokkal vártuk, aki pedig elfáradt a sok ugrálásban, az a Kisvakond kalandjait tekinthette meg a Holle anyó Színház előadásában. Ezt követően Kosáry Judit és Sebestyén Tamás szórakoztatta nótaműsorával a jelenlévőket. 16 órától Pollreisz Balázs, az MSZP győri alelnöke és a Győri Baloldal frakcióvezetője köszöntötte Tóbiás Józsefet, az MSZP elnök-frakcióvezetőjét, valamint Gőgös Zoltánt, az MSZP alelnökét, akik az aktuálpolitikai beszédeket követően a közönség kérdéseire is készséggel válaszoltak. Délután öt órára már a lányok sikítozásától volt hangos a tér – ekkor érkezett ugyanis a fiatalok egyik aktuális nagy kedvence, Szabyest. A magát az internetről kinövő énekes ezúttal sem hazudtolta meg magát: fellépése alatt és után is megőrültek érte a rajongók. A jókedvről ezután Varga Ferenc József és Aradi Tibor, Karinthy-gyűrűs humorista gondoskodott – sikerrel! Bár a hőmérséklet ekkorra már jelentősen alábbhagyott, a hangulat hőfokára továbbra sem lehetett panasz. Varga Feri és Balássy Betty produkciója alatt fiatalabb és idősebb egyaránt énekelte a jól ismert slágereket, de még a programot záró Szórádi Árpád és a Sramli Band fellépése is táncra bírta a közönséget.

Bízunk benne, hogy a változatos programokkal mindenkinek sikerült a kedvébe járni, aki pedig kihagyta az idei rendezvényt, az se búsuljon – a szervezők ugyanis teljes egyetértésben jelentették ki : „Jövőre, Veletek, ugyanitt!”

Posted in:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük