• aside

Elhatárolódás Németh Árpád „munkaalapú” társadalomképétől

Sajtóközlemény

Elhatárolódás Németh Árpád „munkaalapú” társadalomképétől

2014. augusztus 13-án a Népszabadságban megjelent Győri Baloldalról szóló írásban egyrészről a győri összefogás állapotát, másrészről az egyik képviselőjelöltünk nyilatkozatát dolgozta fel Hajba Ferenc újságíró. A Győri Baloldal és azon belül az MSZP Győr és Környéke Szervezete úgy gondolja, nem szükséges megmagyaráznia, hogy a DK miért nem csatlakozott egy olyan összefogáshoz, amelyben az MSZP, az Együtt – A Korszakváltók Pártja és civil szervezetek tömörültek. Álláspontunk szerint a DK által felvetett teljes összefogás hiányára az tud felelősen válaszolni, aki egyedüli partnerként nem vesz részt a Győri Baloldal választási szövetségében.

Képviselőnk, Németh Árpád facebook-bejegyzését azonban örömmel olvastuk, amelyben üdvözli az Orbán Viktor tusványosi beszédében felvázolt munkaalapú társadalom létjogosultságát. Mindemellett megjegyezzük, tőlünk sem áll távol a munkából megélhetés gondolata. Németh Árpád facebook-bejegyzésével csupán az a gondunk, hogy mi Árpáddal hosszú ideje próbáljuk megértetni, mit is jelent az, amiről ő beszél.

Tettük ezt többször azért is, mert nekünk több mint kellemetlen volt, hogy Németh Árpád hosszabb-rövidebb ideig, pusztán az önkormányzati képviselői tiszteletdíjából éldegélt, s nehezen akaródzott munkát vállalnia egy munkaajánlatoktól hemzsegő városban, Győrött.

Az is több mint kellemetlen volt számunkra, hogy bejelentés érkezett hozzánk Németh Árpád munkanélküli spekulációs üzelmeiről, amely okok miatt rá sem került a 2014-es önkormányzati választások képviselőjelölti listájára.

Erről Árpád elfelejtette a nyilvánosságot tájékoztatni, ezért mi most ezt kénytelenek vagyunk pótolni helyette. Azt is szükséges tudatnunk, hogy az MSZP-nek a továbbiakban semmi köze Németh Árpádhoz.

Győr, 2014. augusztus 13.

Tisztelettel:

MSZP Győr és Környéke Szervezetének Elnöksége

Posted in:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük