Elutasították
Borkai Zsolt javaslatát!

A mai napon a Győr Megyei Jogú Város Városstratégiai Bizottsága nem támogatta Borkai Zsolt polgármester előterjesztését, ami „Javaslat a fizető-parkolóhelyek üzemeltetésének és használatának szabályairól szóló 17/2013. (IV. 18.) önkormányzati rendelet módosítására” címet viselte.

A rendelet módosítás sarkalatos pontja, hogy a város területén a fizető parkolót használók utólag nem mutathatják be az érvényes parkolójegyüket. A rendelet jelenleg lehetőséget biztosít arra, hogy 3 munkanapon belül utólag bemutatható legyen az érvényes parkolójegy, bérlet vagy ingyenes parkolásra jogosultságot igazoló okirat. A rendeletmódosítás ezt a lehetőséget kívánta törölni. Örömmel láttam, hogy javaslatom, mely szerint ezt az igazságtalan módosítást ne támogassa a bizottság, értő fülekre talált, és a javaslat nem kapta meg a szükséges többséget. Így a Városstratégiai Bizottsága a módosítást nem támogatta!

Bízom benne, hogy a Polgármester úr, mint előterjesztő a közgyűlésen nem kívánja áterőltetni a fideszes többséggel ezt a győrieket hátrányosan érintő módosítást.

Győr, 2017. október 17.
Juhász István
önkormányzati képviselő

Posted in:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük