​”…hogy télen senkinek ne fázzon a lába…!”​

​Az MSZP Győr és Környéke Szervezete is csatlakozik a​ Vöröskereszt és a Segítőház Alapítvány közös akciójá​hoz​.

​Sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy meleg cipőbe, csizmába bújjanak, ha beköszönt a hideg. A Vöröskereszt és a Segítőház Alapítvány ezért úgy gondolta, hogy idén is megpróbál segíteni ezeknek az embereknek. A kezdeményezéshez pedig csatlakozott az MSZP Győr és Környéke Szervezete is.​

​Kérünk mindenkit, hogy akinek van olyan jó minőségű(!), de már nem használt cipő​je​, amelyet fel tudn​a ​​​és fel szeretn​e ajánlani a rászorulóknak, akkor hoz​za​ be hozzánk az irodára! (Hétköznaponként 10:00 és 16:00 óra között várunk ​Mindenkit​ a 9023 Győr, Herman O. u. 22. szám alatti MSZP Székházban, ​telefonos érdeklődés: Mihócza Szilvia: +36706372001​)

Kér​jü​k,​ hogy​ a felajánlott cipőt a méret és a cipő típusának megjelölésével (pl. 37-es női félcipő, 35-ös fiú sportcipő, stb.) te​gyék, tegyétek egy dobozba, mi pedig Szabó Sándorné Márti segítségével továbbítjuk azt az illetékesek felé. (A fertőtlenítést megoldjuk!)

Tavaly kb. 3-400 pár cipőt sikerült így összegyűjteni​ük a szervezőknek​, amelyek aztán a Segítőházba, az utcára, valamint a valóban rászoruló családokhoz kerültek.

Segítsünk, „…hogy télen senkinek ne fázzon a lába…!”

Névtelen-1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük