Utcai képviselői fogadóóra volt Pollreisz Balázzsal

Május 13-án rendhagyó képviselői fogadóórát tartott Pollreisz Balázs a győri baloldal frakcióvezetője. A Vágóhíd utca, Puskás Tivadar utca és a Tompa utca kereszteződésében az ott élők problémái voltak terítéken.

Többen említették, hogy itt található a város egyik legbeláthatatlanabb kereszteződése, ami hiába balesetveszélyes (két éve egy kislányt ütöttek el itt), de a város vezetés mégsem foglalkozik vele. Visszatérő kérdés volt, hogy mi lesz a sorsa a kutyafuttató mellett jelenleg rendezetlen, elhanyagolt területnek, ahol gyakran derékig ér a gaz.

A legtöbben a szelektív hulladékgyűjtő szigetre panaszkodtak, sokan egyenesen Gyárváros „lépfenéjének” nevezték azt. Az elmondások alapján sokan nem megfelelően használják azt, sőt, a város különböző pontjairól autóval hordják ide zsákszámra a háztartási hulladékot, amit aztán ömlesztve az utcára tesznek le.

Nem régiben készült el a körzetben egy újabb játszótér, viszont az itt lakók szerint a felnőtteknek is szükség lenne zöld övezetre, parkra. Szintén nagy probléma, hogy az itt lakók tömegközlekedését nehezíti, hogy egész Gyárvárosban nincs egy, azaz 1 darab jegykiadó automata sem.

A két órás fogadóóra végén a jelenlévők külön köszönetüket fejezték ki Pollreisz Balázsnak, mivel véleményük szerint ezzel a városrésszel nem igazán foglalkozott eddig senki.

 

Posted in:

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük